Direct geld lenen zonder bkr

Direct geld lenen zonder bkr kan ook door middel van een flitskrediet of door middel van een minilening. De minilening heeft een relatief korte looptijd van meestal 30 dagen en moet dan in een keer terugbetaald worden. De verstrekker van de minilening of het flitskrediet kijkt niet naar bkr codering, die je eventueel hebt lopen, omdat zij dit volgens de regels van de autoriteit financiële markten (AFM) ook niet hoeven te doen omdat zij onder de E 800,- blijven. Als je een minilening gaat aanvragen dan kijkt de aanbieder of verstrekker van de minilening wel naar je inkomsten maar er zijn hier uitzonderingen op te vinden.

Minileningen zijn echter wel een dure oplossing voor het geld dat je wilt lenen. De rente is meestal fors hoger dan bij bijvoorbeeld een doorlopend krediet en er worden advieskosten in rekening gebracht. Deze advieskosten worden samen met de rente in een keer ingehouden op het uit te betalen bedrag van de minilening. Zo leen je bijvoorbeeld 800,00 euro en krijg je slechts 700,00 euro uitbetaald.

Direct geld lenen zonder bkr registratie via een minilening of flitskrediet is dan wel een dure oplossing maar het is wel een hele snelle oplossing. Het geld kan binnen 1 dag op je rekening staan.

Als je dus een onverwachte dikke rekening moet betalen van de belastingdienst of je wilt een cadeau kopen maar je hebt geen geld dan kan een minilening of flitskrediet een oplossing bieden.

Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet aanvragen en krijgen terwijl je een negatieve bkr registratie hebt lijkt tegenwoordig praktisch onmogelijk gezien de strenge regelgeving van de autoriteit financiële markten (AFM) waar alle banken en geldverstrekkers zich aan moeten houden. Het kan echter wel bij de gemeentelijke kredietbank. Maak daarvoor een afspraak bij de gemeentelijke kredietbank (GKB) in jouw gemeente. Hier vindt je de lijst met alle gemeentelijke kredietbanken in Nederland.

Verpanden van eigendom

Ook een makkelijke manier om aan geld te komen zonder bkr registratie is via het verpanden van je eigendommen. Voor verpanding kun je terecht bij de pandjesbazen in de stad. Hier bied jij je eigendom met waarde aan en de pandjesbaas geeft jouw hier een geldbedrag voor. Het verpande eigendom kun je dan na een afgesproken termijn tegen een vergoeding weer terugkopen van de pandjesbaas. Hierbij kun je denken aan alles met waarde, van een auto tot een boot of sieraden.