50 euro lenen

50 euro lenen lijkt niet veel. Toch zijn er mensen die door bepaalde omstandigheden moeite hebben om zo’n ogenschijnlijk klein bedrag terug te betalen. Als je een uitkering hebt moet je je dus afvragen hoeveel je maandelijks kunt aflossen. Het beste is natuurlijk dat je binnen de afgesproken tijd het gehele bedrag vereffend. Dit bespaart je extra kosten zoals bijvoorbeeld rente. Houd hier dus rekening mee. Zit je in de schuldsanering dan is het zaak nog scherper te kijken naar wat je kunt missen. Ik ken vrienden die hier in zitten en weet dat zij maar net rond kunnen komen. Dit houdt dus in dat zij amper tot bijna niets kunnen terug betalen. Zij zouden beter een familielid of kennis kunnen vragen. Een klein bedrag lenen kost geld.

Het voordeel hiervan is dat er geen interest betaald hoeft te worden en af kunt spreken, dat je dit over een langere periode verspreidt. Ik zou wel een “contractje” opstellen. Dit hoeft helemaal niet lang. Een paar regels is voldoende. Bijvoorbeeld: 50 euro lenen van wie……, Duur van terugbetalen……, Naam……, Hoeveel….. Over welke periode…… en Handtekening……..  Dit heeft niets te maken met niet vertrouwen, maar zo heb je een stok achter de deur, voor jezelf, om je aan de afspraak die staat te houden. Een klein bedrag lenen kost geld.

100 euro lenen

Eigenlijk gelden dezelfde regels als bij 50 euro lenen. Je zult hier logischerwijs of langer aan vast zitten of een hoger maandelijks bedrag kunnen afspreken. Als je eerst nog wat extra informatie wilt hebben over particulier geld lenen kijk dan hier. Wanneer je aan hogere bedragen denkt om te lenen is bedraglenenzonderbkr.nl een handige informatiebron.

Nee ik leen zelf géén geld, maar ik kan je misschien wel helpen met het volgen van de juiste route. Ik heb een aantal waargebeurde verhalen waar je wellicht iets aan hebt. Als je dus niet zin hebt om alles uit te zoeken of je zit met een vraag waar je graag antwoord op wilt hebben, dan wil ik dit geheel vrijblijvend voor u uitzoeken wat de beste oplossing is. Zie bij contact voor e-mail adres.