Wie kan mij geld lenen?

Er zijn verschillende publicaties verschenen omtrent het aantal Nederlanders dat in geldproblemen zit. Een gedeelte van deze groep mensen speelt met een bepaalde vraag, namelijk: wie kan mij geld lenen?

Het komt onder andere voor bij mensen die hun baan verloren zijn. Dit kan komen door bezuinigingen bij het desbetreffende bedrijf. Mogelijk als gevolg van de economische crisis.
Dit is veel bedrijven overkomen. Met name in de bouw, is het aantal mensen dat worstelt met de vraag: wie kan mij geld lenen?, toegenomen. Probeer wel zoveel mogelijk het lenen te vermijden!

Gebruik maken van derden

Het is ook plausibel dat het bedrijf gebruik maakt van uitzendkrachten, dan wel stagiaires. Op die manier is het een komen en gaan van werknemers. Helaas hebben die burgers onzekere tijden. Wekelijkse, dan wel maandelijkse, geldnood heerst. Dat heeft praktische gevolgen. Denk aan niet op vakantie kunnen, niet aan uitjes kunnen deelnemen en verstandig om moeten gaan met het boodschappengeld.

Mochten mensen besluiten om toch een schuld op zich te nemen, dan komt vrij snel aan bod: wie kan mij geld lenen?
Een antwoord op die vraag ligt ingewikkeld, gezien het aantal opties dat mensen tegenwoordig hebben.
Er zijn heel veel manieren om een lening af te sluiten. Tegenwoordig gebeurd dat met name online, via het grote aantal websites dat deze dienst aanbiedt.
Telefonisch een lening afsluiten wordt ook veel gedaan.