Goedkoop geld lenen

Ja u heeft goedkoop geld lenen ingetypt en nu? Tientallen sites met de goedkoopste aanbiedingen. Is de eerste pagina in Google de beste en goedkoopste? De meesten weten het antwoord, natuurlijk niet, tenminste dit hoeft niet per se. Zij gebruiken misschien net een iets betere SEO dan een ander, waardoor zij hoger scoren of toevallig al wat meer bekendheid hebben als iemand die op pagina 5 staat. Toch kan die juist een betere aanbieding hebben. Of waar u juist meer informatie weghaalt en u meer aan heeft om tot een adequaat besluit te komen. Goedkoop geld lenen bestaat niet! Laat u niets wijsmaken. Goedkoop geld lenen is geld lenen vermijden.

Goedkoop geld lenen bestaat niet!

Je kunt wel besparen op het soort leningsvorm en de daar bij behorende rentevoet. Verschillende geldschieters laten in een eenvoudige berekening zien, hoeveel u kunt lenen. U vult een aantal gegevens in en voila het geldbedrag is een feit. Laat u hierdoor niet leiden. Ieder individu is uniek en heeft zijn eigen persoonlijke wensen. Een bank kan niet in uw portemonnee zien. Zij kunnen wel zeggen, op papier, hoeveel u hen maandelijks verschuldigd bent, maar uzelf weet dit natuurlijk beter. Zij houden geen rekening met onvoorziene kosten zoals jaarafrekeningen van bijvoorbeeld gas, water, ziekenfonds en zaken zoals kosten aan uw auto of vakantie. Om maar een aantal te noemen. In deze maanden kunt u dus weinig op zij leggen, om aan uw betalingsverplichting te kunnen voldoen. Goedkoop geld lenen is dus niet reƫel. Geld lenen kost nu eenmaal geld. Nu zijn er een aantal leningsovereenkomsten denkbaar. Eentje daarvan nemen we onder de loep.

Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet is een snelle manier om op relatief korte termijn een bedrag te lenen. Deze vorm van geld lenen, zien we vaak terug bij consumptieve uitgaven. U leent een zelfgekozen bedrag van de bank tegen een vast percentage. In 9 van de 10 gevallen 2% per maand aan rente en aflossing (uw maandtermijn). De looptijd van een doorlopend krediet staat van tevoren vast. Bij een volledige opname van het kredietbedrag zal in de beginfase een groot gedeelte van uw maandelijkse termijn, op gaan aan rente. Naarmate de looptijd vordert zal het rentebestanddeel gaan dalen doordat de aflossing van 2% gaat stijgen. Bij een doorlopend krediet is het mogelijk om gedurende de looptijd afgeloste bedragen weer op te nemen. Hierdoor kunt u in de situatie terecht komen dat de looptijd van het krediet flink wordt verlengd! Door deze mogelijkheid wordt een doorlopend krediet in de volksmond ook wel doorlopend verdriet genoemd. Het is dan ook van cruciaal belang, dat u voor het afsluiten van een doorlopend krediet, met u zelf afspreekt gedurende de looptijd geen extra geld op te nemen om te voorkomen dat u er nooit meer van af komt. Een doorlopend krediet is dus zeker geen goede manier van goedkoop geld lenen.