Online geld lenen

100euroU kunt online kleine bedragen eenvoudig lenen zonder BKR of vermijden. Dit worden ook wel mini leningen genoemd. Alle slimme en catchy benamingen van een mini lening, doen je al gauw geloven dat het eenvoudig en goedkoop lenen is. De volgende hebben allemaal betrekking op online geld lenen, met dezelfde doelstelling.

 • Flits Krediet
 • Betaaldag Lening
 • Spoed Lening
 • Mini Krediet
 • Korte Lening
 • Kleine Lening
 • Maand Lening

 

Dus steek er vooral geen tijd in om uit te zoeken of er verschillen zijn tussen deze leningen. Alleen de naamstelling is anders!

 

Lening berekenen

Er zijn verschillende sites waar u uw lening kunt laten berekenen. Ook het soort lening kan hier gekozen worden die geschikt voor u is en dus het meeste bij u past. Het enige wat u moet doen is aangeven hoeveel u verdient en mogelijke leningen die er lopen. Een simpele, snelle manier om uw lening te berekenen is het formulier in te vullen die aangegeven wordt op de desbetreffende site. Vergelijk meerdere voordat u ook maar een lening afsluit. Overhaast uzelf niet!

Geld gebrek

Iedereen heeft wel eens zo’n moment gehad dat hij of zij even krap zat. Zeker als er zich onvoorziene omstandigheden voordoen. Uw salaris nog niet binnen en u moet per direct 200 euro hebben om dit te kunnen betalen. Van uit uw luie stoel kunt u online binnen een paar uur alles geregeld hebben. Omdat dit een kortdurende lening is zult u weinig rente hoeven te betalen.

Doorlopend krediet

Bij een doorlopend krediet gelden andere regels als bij een mini lening. Uw BKR, oftewel deugdelijkheid van het verleden, dient in orde te zijn. Wel kunt u ook hier online geld lenen, maar de rentevoet is aanzienlijk hoger. Bij een lening van 10.000 euro zit deze ongeveer op 6,8% en bij 50.000 euro op plusminus 5.2%. Dit kan enigszins variëren tussen geldverstrekkers.

Persoonlijke lening

Voor een persoonlijke lening geldt eigenlijk dezelfde regels als bij een doorlopend krediet. Bij een persoonlijke lening van 10.000 euro, zie je dat de rentevoet  iets hoger is als bij een doorlopend krediet. Bij 5.000 euro is die juist iets lager. Ook hier speelt de boniteit een grote rol. Er kan enig onderscheid tussen banken zijn, dus neem uw tijd om dit in kaart te brengen. Online geld lenen kan zowel bij een persoonlijke lening, als bij een doorlopend krediet van langere duur. U merkt dat u tientallen euro’s op jaarbasis verschil zult ontdekken. Tijd kost geld, maar tijd maken bespaart geld.

Waar wordt op gelet bij een lening?

 • BKR (Bureau Krediet Registratie)
 • Vast dienstverband
 • In Nederland woonachtig
 • Werkzaam in Nederland

Online geld verdienen

Online geld verdienen is mogelijk op velerlei gebied. Veel mensen verdienen online wat bij. Geen vetpot natuurlijk, maar toch als je elke dag een aantal emails beantwoord of enquetes invult, tikt het toch aardig aan. Dit moet je over een langere periode bekijken. Ook bepaald thuiswerk levert per keer ook al snel wat euro’s op.

 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *