Creditcard zonder BKR?

creditcardbkrvrijEen creditcard zonder BKR (Bureau Krediet Registratie) krijgen is niet mogelijk. Een creditcard verstrekker moet er verzekerd van zijn dat u niet negatief te boek staat. Uw kredietwaardigheid wordt getoetst volgens het BKR protocol. Een prepaid card kunt u echter wel zonder BKR toetsing aanvragen. Hier bepaalt u zelf voor hoeveel geld u deze wilt opladen. Het geruststellende van een prepaid card is dat u nooit in de min staat. Deze wordt vaak gebruikt voor ernaast. Bij een creditcard is dit anders, u  kunt hier tot een afgesproken bedrag in het rood staan en deze creditcard wordt voor grotere doeleinden gebruikt. Uiteraard wordt hier wel een vergoeding voor gevraagd. Voor niets gaat de zon op. Hier staan handige vrijblijvende tips in, die u mogelijk kunnen helpen, hoe u een negatief saldo zo veel mogelijk kunt vermijden.

Verschillen en overeenkomsten creditcard en prepaid

Een creditcard staat geregistreerd en staat dus op uw naam. Een prepaid card niet, maar is wel net zo goed beveiligd door middel van een eigen pincode. Een prepaid card kost u 10 euro per jaar. Een creditcard plusminus 17 euro. Het gebruik van beide passen is bijna overal toegestaan, echter pomphouders accepteren meestal geen prepaid card.

Soorten creditcards

Online kunt u allerlei verschillende creditcards aanvragen en elk prijst natuurlijk zijn eigen creditcard zo goed mogelijk aan door u te lokken met aanbiedingen. Als u bijvoorbeeld direct ook een donatie wilt doen aan het WNF dan kunt u een World Panda Card aanvragen. ANWB biedt een lidmaatschap met betaalpas voor 29 euro. Visa World Card schenkt u 30 euro op uw betaalpas plus 1 jaar gratis. Zo heeft elke instantie weer zijn eigen manier om hun product aan de man te brengen.

Waar aanvragen creditcard?

U kunt overal een creditcard aanvragen. Het is aan u zelf, welke u kiest. Ze zijn allemaal betrouwbaar en veilig. Als u aan alle voorwaarden voldoet kunt u telefonisch contact opnemen, via de mail een pas aanvragen of rechtstreeks online bestellen. Binnen een paar dagen heeft u uw creditcard. Een creditcard zonder bkr toetsing is dus zeker niet mogelijk. Laat u dus niet verrassen en wees bedachtzaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *