Bezuinigen op je telefoonkosten

Als je ergens op kunt besparen, dan is het wel op jouw telefoonkosten. Daarom dat je daar ook mee dood gegooid wordt. Iedere provider heeft weer een actie van zoveel GB, onbeperkt dit en nog meer belminuten voor nóg minder geld.

Als je een abonnement op je mobiel afsluit, betaal je een bepaald bedrag in de maand . Ik had een 2 jarig contract onbeperkt alles en inclusief een toestel. De kosten die dit beraamde zat op bijna €50,-. Wanneer deze periode afgelopen is, gaan hier dan je gsm kosten weer van af.

Je moet dit uiteraard hierna zelf wel omzetten! Als je dit vergeet betaal je gewoon hetzelfde maandbedrag door, bij T-mobile, in mijn geval. Eigen schuld natuurlijk hoor ik je zeggen. Vijf maanden te lang, betekende €75,- teveel. Zonde geld. Een waarschuwing was op z’n plaatst geweest dacht ik. Een automatische aanpassing wellicht nog beter toch?

Vergoeding belkosten T-Mobile

Ik kon praten als Brugman, maar na telefonisch contact kreeg ik een vergoeding van €15,- op het eerst volgende factuurbedrag. Het maximaal haalbare, dus heb maar ingestemd met de deal. Dit was weer een les voor de volgende keer. Weet je, op zo’n moment denk ik steeds weer dit gaat me een volgende keer niet weer gebeuren.

Neem van mij aan dit gaat je niet lukken. Weet jij nog, als je eerlijk bent, tot welke exacte datum jouw overeenkomst loopt? De valkuil zit hem in het feit dat zij altijd betrouwbaar over komen en ook altijd de waarheid spreken. Dit klopt. Echter zij vertellen niet dat jij de rest van je leven gewoon door betaald, als je niks doet.

Jij moet tegen hun zeggen, dat je niet meer zoveel wilt betalen. Dit klopt niet. Bij een eerst volgend aanbod van een andere provider, ben ik weg bij T-mobile! Het volgende verhaal gaat over twee grote leveranciers van gas en licht, Essent en Budget energie. Ja toch weer diezelfde ezel.