De gemeentelijke kredietbank

De gemeentelijke kredietbank

Een andere optie om goedkoop geld te lenen zonder bkr registratie, is lenen zonder bkr bij de gemeentelijke kredietbank (het GKB). De gemeentelijke kredietbank is een overheidsinstelling die mensen geld kan lenen wanneer zij dit nodig hebben maar bij een bank of geldverstrekker niet terecht kunnen omdat hun inkomen bijvoorbeeld te laag is.

Gemeentelijke kredietbank

De gemeentelijk kredietbank kijkt echter wel naar bijvoorbeeld de waarde van je koopwoning ten opzichte van de hypotheek. Als je dan ook veel overwaarde hebt op je huis dan verstrekt de bank hier een lening op tegen een voordelige en goedkope rente. Ook als je bijvoorbeeld dure kredieten hebt lopen tegen een hoge rente en je dreigt in de financiële problemen te komen kun je ook terecht bij de gemeentelijk leningen voor een afspraak.

Soms kunnen zij de lening overnemen of oversluiten tegen een veel lagere rente om te voorkomen dat jij echt in de financiële problemen komt. Het bijkomende voordeel van de gemeentelijke kredietbank is dat dit een overheidsinstelling is en geen commerciële instelling. Ze zijn er voor de burger en niet voor het zakelijke gewin.