Direct geld lenen

dgltestOm direct geld te lenen dient u zich eerst af te vragen welke soort lening u wilt. Een flitskrediet, minikrediet of minilening is een mogelijkheid. Dit is een lening van 20 tot 30 dagen. Een persoonlijke lening of een doorlopend krediet loopt over een langere periode en andere rentetarieven. Veilig en vaak duidelijker is om direct naar een bank toe te stappen om zo een goede uitleg te krijgen van uw persoonlijke wensen. Dus als u geen zin heeft om alles zelf uit te zoeken en zich wilt verdiepen in de hele materie, dan is dit zeker een optie. Zo heeft u direct op papier hoeveel u maandelijks en over welke periode u het te lenen bedrag dient terug te betalen. De voor-, en nadelen kunnen 1 op 1 zo besproken worden. Thuis kunt u alles nog eens rustig doorlezen om zo eventuele vragen in een vervolggesprek kenbaar te maken.


Heel veel mensen in Nederland hebben een negatieve bkr registratie! Een negatieve bkr registratie kan ontstaan doordat zij in het verleden te maken hebben gehad met bijvoorbeeld betalingsachterstanden. De geldverstrekker of de bank die destijds de lening onder zich had heeft dit dan gemeld bij het bkr in Tiel. Het bkr zet dan een achterstandscodering op de lening en die komt 5 jaar lang weer tevoorschijn als een andere geldverstrekker waar de desbetreffende persoon een lening of krediet heeft aangevraagd een nieuwe bkr toetsing gaat doen.Geld lenen met bkr registratie is dan ook bijna onmogelijk tenzij de termijn van 5 jaar is verstreken.

Wat registreert het bkr precies

Lees hier meer over wat het bkr allemaal bij gaat houden over de lening die jij gaat afsluiten en welke coderingen er allemaal nog meer kunnen ontstaan. Wil jij zeker weten of jij wel of niet een bkr registratie hebt dan kun je dit aanvragen bij het bkr. Hoe je dit kunt gaan aanvragen bij het bkr vind je hier. Geld lenen met bkr begint als je verstandig bent met deze stap.

Direct geld lenen kan echter ook online. Dit lijkt een snellere manier, omdat u dit thuis kunt doen, maar dit vergt wel wat meer energie en tijd. Vele aanbieders, geldverstrekkers, bieden hun diensten op internet aan. Scherpe rentetarieven worden aangeboden. Tot een bepaalde hoogte wordt soms geen rente gevraagd. Tot een bedrag van 500 euro, maar soms ook hoger. Leen niet meer dan nodig en let hier dus goed op. Geld lenen kost geld, dus hier valt op te besparen.

Direct geld lenen zonder BKR

Direct geld lenen kan ook zonder BKR registratie, in ieder geval tot op zekere hoogte. Als u al een lening heeft, staat dit geregistreerd bij de BKR en kan gevolgen hebben voor een tweede persoonlijke lening. Laat u dus goed informeren en voorkom dat u later voor verrassingen komt te staan. Direct geld lenen kan dus negatieve gevolgen met zich meebrengen,  als u geregistreerd staat in Tiel. Als u kredietwaardig bent en aangetoond heeft dat u het geleende bedrag binnen afgesproken termijn heeft afbetaald, zal een bankinstelling zeker een volgende keer u weer direct geld lenen. Te laat afbetalen heeft wel gevolgen. Voor elke dag dat de einddatum wordt overschreden zal een kleine vergoeding worden gevraagd.

Lening oversluiten

Als u verschillende aanbieders met elkaar vergeleken heeft, voor u de meest geschikte,  kunt u een lening oversluiten. Met één druk op de knop heeft u binnen 10 minuten het gewenste bedrag op uw rekening. Voor meer handige tips, alvorens te besluiten, kunt u op: “Wat is BKR”;  “Online geld lenen” en “Geld lenen zonder BKR” meer informatie vinden. Zeker aan te raden. Een lening oversluiten doet u namelijk niet elke dag. Een volledig overzicht vindt u op bedraglenenzonderbkr.nl en perdirectgeldlenen.nl.